Μια διαδραστική παράσταση που οι μικροί θεατές ζουν το παραμύθι μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σ’ αυτή.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Ότι διαβάζετε μέχρι στιγμής είναι αλήθεια :)..  

Ψάχναμε να βρούμε παράσταση να πάμε σαν παρέα και διαβάσαμε κάπου για τα τρία γουρουνάκια. Διαβάσαμε ότι πρέπει να κάνεις και κράτηση γιατί δεν βρίσκεις θέσεις. Από Δευτέρα λοιπόν κλείσαμε θέσεις για το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

Φτάσαμε στο θέατρο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένας πολύ ζεστός και φιλικός τόπος με ανθρώπους και ηθοποιούς που νομίζεις ότι τους ξέρεις καλά. Ευγενικοί άνθρωποι, ζεστοί.  Ένας όμορφος, προσεγμένος χώρος. Σχετικά μικρός αλλά ζεστός και άνετος για τα παιδιά.

Η παράσταση ξεκινά και τα τρία γουρουνάκια αρχίζουν να λένε ότι δεν είναι ώρα να δουλέξουμε αλλά να παίξουμε …. και αρχίζει το παιχνίδι. Κάλεσαν τα παιδιά σε μία σειρά από παιχνίδια και δεν θα το πιστέψετε. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, συμμετείχαν με ενθουσιασμό. Όλα τα παιδάκια σηκώθηκαν και συμμετείχαν.

Όχι τα παιδιά από τη δική μας παρέα δεν σηκώθηκαν και λέμε ωχ τι θα γίνει δεν θα συμμετέχουν !! Μέχρι που άρχισε το παραμύθι!!

Μέσα σε όλα έχω να πω ότι είχε και ένα αρνητικό. Ο λύκος ήταν λίγο τεράστιος και το ένα μέλος της παρέας μας φοβήθηκε και δεν το ευχαριστήθηκε αρκετά.

 

Η παράσταση διαδραστική!! Τα παιδιά  συμμετέχουν  στην εξέλιξη του παραμυθιού.

Ξεκινάνε τα τρία γουρουνάκια και αποφασίζει το πρώτο το μικρό να χτίσει το σπίτι του. Καλεί τα παιδιά να βοηθήσουν. Βλέπω το μικρό εκεί που είχε κολλήσει στην καρέκλα του με την παρέα του να σηκώνεται και να πηγαίνει στη σκηνή. Από τη στιγμή που ξεκίνησε το παραμύθι δεν άφησε σημείο που να μη συμμετέχει . Πέρασε φανταστικά.Πήγε παραπάνω από μία φορές να βοηθήσει . Δεν μπορούσα να τον σταματήσω με ΤΙΠΟΤΑ.

Η παράσταση ήταν καταπληκτική και την συστήνω ανεπιφύλακτα.!! Θα μπορούσα να πω ότι δεν ήταν ακριβώς παράσταση αλλά  ένα πάρτυ με τα τρία γουρουνάκια.  Ο γιος μου ενθουσιάστηκε.  Έχουν περάσει μέρες και ακόμα μιλάμε για το λύκο, για τα γουρουνάκια και πως έχτισαν τα σπίτια τους.  Τα παιδιά διασκεδάζουν με τον καλύτερο τρόπο! Είστε υπέροχοι! Ανυπομονούμε να ξαναέρθουμε 🎈 να δούμε και άλλη παράσταση.

Αφήστε το σχόλιο σας