Η συναρπαστική και αγαπημένη ιστορία, όπως δεν την έχετε ξαναδεί, παίρνει σάρκα και οστά με το Disney On Ice presents Frozen!

Εντυπωσιακό καλλιτεχνικό πατινάζ, συγκλονιστικά θεατρικά εφέ και αξέχαστη μουσική θα σας ταξιδέψουν στο μαγευτικό βασίλειο της Αρεντέλλας. Ζήστε την περιπέτεια της ατρόμητης Άννας που ψάχνει την αδελφή της Έλσα, της οποίας οι μαγικές δυνάμεις έχουν παγιδέψει το βασίλειο σε έναν αιώνιο παγωμένο χειμώνα. Ένώστε τις δυνάμεις σας με τον ξεκαρδιστικό χιονάνθρωπο Όλαφ, τον σκληροτράχηλο ορεσίβιο Κρίστοφ και τον πιστό του τάρανδο Σβεν, που προσπαθούν και εκείνοι να βοηθήσουν την Άννα στη μάχη της ενάντια στο χρόνο, για να ξαναφέρει το καλοκαίρι. Περιπλανηθείτε σε εκθαμβωτικές τοποθεσίες και συναντήσετε μυστηριώδη ξωτικά, τραγουδώντας βραβευμένα με OSCAR® τραγούδια όπως το Let It Go, και ανακαλύψετε στο τέλος πως η αγάπη είναι η πιο ισχυρή μαγική δύναμη από όλες. Όλη η οικογένεια θα ενθουσιαστεί με τους παρουσιαστές, που δεν είναι άλλοι από τον Μίκυ Μάους και την Μίννι Μάους και με την έκτακτη εμφάνιση αγαπημένων ηρώων από τον Βασιλιά των Λιονταριών (The Lion King) της Disney, από το Toy Story και το Ψάχνοντας τη Ντόρυ (Finding Dory) της Disney Pixar, και των γοητευτικών Πριγκιπισσών της Disney.” .

Πηγή: https://www.disneyonice.com/gr/gr-gr/frozen

Aυτό ακούσαμε και εμείς από την τηλεόραση και αποφασίσαμε να πάμε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Πραγματικά θα μπορούσα να πω ότι είναι ενα υπερθέαμα στον πάγο!!! Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν.

Ο μικρός από την αρχή άρχισε να χειροκροτά να χαιρετά και να στέλνει φιλιά σε όλους τους χαρακτήρες της παράστασης.  Χαμογελούσε γελούσε και ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγάλος. Δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Πρέπει όμως να πω ότι επειδή είναι ακόμα 2 χρονών  δεν άντεξε όλη την παράσταση.  Έκανε διάλειμμα η παράσταση και μετά από λίγο ζήτησε το μπουφάν να φύγουμε.  Η ανάμνηση από την παράσταση πολύ καλή..

Εντυπωσιακό αλλά;

Αν και ήταν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα είχε και τα αρνητικά του. Πιο συγκεκριμένα:

  • Πολύ κακός ήχος : Έχετε δει που μερικές φορές στις ταινείες βλέπεις τους ανθρώπους να μιλάνε και μετά ακούς τον ήχο; Ακόμα χειρότερα όμως ήταν σαν να ήσουν σε ένα κουτί και να άκουγες με echo τις φωνές.
  • Όλα πολύ ακριβά: Τα πάντα εκεί μέσα ήταν υπερβολικά ακριβά.
  • Πάρα πολύ κόσμο: Αναμενόμενο φυσικά αλλά δημιουργούσε συμφόρηση όταν πήγαινε κανείς στο χώρο και όταν έφευγε κανείς από εκεί. Ουρές που σε δυσκόλευαν να μπεις και να βγεις από την παράσταση.

 

Ελπίζω του χρόνου να γίνει πάλι κάτι αντίστοιχο και να το το δούμε όλο. 

Αφήστε το σχόλιο σας